Behandlinger

Læs om alle vores behandlinger – hvis du er i tvivl omkring hvilken behandling der passer dig, så kontakt os.

Den fysiurgiske massageform adskiller sig fra den wellness massage som de fleste kender, ved at man går ind og arbejder dybere i- og med musklerne.

Sportsmassage er især godt da vi dermed kan nå flere dybdeliggende muskler samt øge blodgennemstrømningen som fjerner affaldsstoffer og hjælper området til at slappe af.

Fysiurgisk massage må derfor gerne gøre lidt ondt under og efter behandlingen.

Denne type massage er sportsmassage for børn og unge i alderen ca 6 – 15 år.

Børn er ofte mere sensitive på huden og mere skrøbelige at tage fat på og derfor kan det være en god ide at vælge en massør som er vant til at arbejde med børn. Det kan også kræve en anden kommunikationsform at få barnet til at føle sig tryg og veltilpas.

Hos ASJ massage er det vigtigt, at behandlingen udføres på klientens betingelser hvad enten det gælder fx smertegrænse eller generthed og derfor gør vi meget ud af at kommunikere med barnet.

Der må meget gerne være en ledsager med inde ved behandlingen af børn og unge som klienten kan støtte sig til og føler sig tryg ved.

Graviditetsmassage er også en del af den fysiurgiske massage form.

Denne type massage har til formål/ tager udgangspunkt i, at løsne spændinger i nakke, skuldre, ryg og lænd imens klienten ligger på maven på et specielt leje hvor der er plads til mave og barm.

Andre fokusområder som for eksempel iskias nerven eller læg musklerne kan naturligvis også lade sig gøre. Behandlingen tilrettelægges i samarbejde med klienten og massøren ud fra det aktuelle behov, hvor der også ses på eventuelle fremtidige gener og forebyggelse af disse.

Graviditets massage kan gives fra 12. uge og helt frem til fødslen.

Ved triggerpunktsmassage går massøren ind og trykker let eller dybt på specifikke punkter i musklerne og blindevævet, hvilket særligt kan være nyttigt for folk der lider af hovedpine, migræne og led problemer/smerter. Triggerpunktsmassage kan dog også være gavnligt ved mange andre problematikker, er du i tvivl så spørg vores massør ved booking. Vi anvender også i mindre grad triggerpunktsmassage ved den almindelige sportsmassage.

At trykke på et triggerpunkt påvirker klientens nervesystem og hjælper kroppen til at udskille endorfiner og histaminer som en del af lindringsprocessen. En anden fordel ved denne behandlingsform er at huden bliver mindre irriteret som følge af friktion.

Et triggerpunkt kan have smertereference til et fjernereliggende områder. Når et triggerpunkt behandles kan der mærkes en strålende smerte ud i reference området. Det betyder i praksis at massøren kan trykke på et triggerpunkt men det kan føles et andet sted på kroppen.

Derudover vil det kunne føles som en prikken og stikken samt varme og kulde i huden. Smerten vil som regel aftage sig under behandlingen og trykket og musklerne i området vil begynde at slappe af.

F.I.T. Sportmassage er samme behandling som en traditionel sportsmassage. Forskellen er at vi til denne behandling benytter F.I.T. Sport Balsam samt F.I.T. Sport massage olie til behandlingen. F.I.T. Sport er et produkt med naturlige aktive virkemidler som øger blodgennemstrømningen i det område hvor det benyttes. Dette gør at massagen har større effekt samt op helingsprocessen efterfølgende bliver hurtigere. Ved bookning af denne massage får man 10ml tube F.I.T. Sport Balsam med til efterbehandling. Du kan læse mere om F.I.T. Sport her.

Kontakt

Social